KOOK WORKSHOP IN DE MORVAN

 
 

Koken in Bourgondië met verse streekproducten en mooie bijpassende bourgognewijnen, de basis voor een fijne culinaire ervaring in een prachtige omgeving. U logeert in recent geheel vernieuwde bungalows met een prachtig uitzicht over de heuvels van de Morvan. In onze professionele restaurantkeuken verzorgen wij voor u gedurende uw vakantieweek vier kookworkshops met verse producten die we gezamenlijk gaan inkopen op lokale markten of rechtsreeks bij de leverancier. U krijgt veel productinformatie en deskundige begeleiding tijdens het koken. Veel kookervaring is niet nodig wel een gezonde dosis enthousiasme, we passen eventueel in overleg met u de moeilijkheidsgraad van de gerechten aan.

De week loopt van aankomst op zaterdagavond tot vertrek na het ontbijt op vrijdagochtend.Logies, vier kookworkshops, overige maaltijden zoals lunches en ontbijten worden voor u verzorgd, wijn en dranken worden per fles of glas afgerekend.

Ook kunnen wij aanvullend een mooi cultureel programma voor u verzorgen met bijvoorbeeld bezoek aan pittoreske Bourgondische stadjes, concertbezoek. Ook verzorgen wij op verzoek wandelingen met als rustmoment een uitstekend verzorgde picknick.

Wie zijn wij?

De kookshops staan onder leiding van Guus van Bebber  chefkok bij het Culinair Gilde Zeeland. Guus heeft jarenlange ervaring in  het koken met groepen. De accommodatie wordt beheert door Levien de Putter, Morvan-kenner.

Genieten van het GOEDE Bourgondische leven!

De gast is bij ons koning, we kunnen dus altijd een programma voor u op maat maken. Maak uw wensen aan ons kenbaar en wij maken voor u vrijblijvend een offerte.

Aanvullend kunnen wij een mooi cultureel programma voor u verzorgen met bijvoorbeeld bezoek aan pittoreske Bourgondische stadjes. Vanuit onze achtergrond als architect kunnen wij u deskundig rondleiden langs de rijke architectuur van de Bourgogne. Ook verzorgen wij op verzoek wandelingen met als rustmoment een uitstekend verzorgde picknick.